fredag 12 november 2010

Vad är detta?

Det korta svaret: en underklädesblogg för oss tjejer och kvinnor som tröttnat på att försöka klämma ned tuttarna i H&Ms snåla c-kupa.

Det långa svaret: Jag hade tur. När jag fyllde 19 hade jag en snäll kompis som tog mig till en bra underklädesaffär och köpte en ny, rätt bh till mig. På en timme gick jag från att vara en 85D till en 70G. Jag visste liksom inte ens att det fanns G-kupa!
Även om det var en revolution för mig att inte behöva konstant rätta till kläderna (som nu satt fantastiskt!) eller kunna böja mig ned utan att brösten föll ur kuporna så var det också ganska jobbigt att aldrig vara den som kunde köpa den där fina bh:n med spetskant och rosett mellan kuporna. Nej, jag fick nöja mig med någon grådassig abecita-variant och dessutom lägga en halv månadsinkomst på den.

Ärligt talat vet jag inte varför det ser ut såhär. Kanske tycker underklädesföretagen att det är vulgärt med stora bröst, kanske har det något att göra med att 85% av alla kvinnor fortfarande har fel bh-storlek och därmed fortfarande köper en 85B när man i själva verket är en 70D.

Så, det här är blogg som skapades av två anledningar. Den första är att jag vill att de där 85 procenten ska minska drastiskt och att fler kvinnor tar hand om sina fantastiska, vackra bröst. Den andra är att jag vill visa att man faktiskt kan hitta moderna, sexiga underkläder även om man har lite större tuttar, man måste bara veta vart man ska leta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar