fredag 14 januari 2011

Long time, no see!

Bloggen tog lite ofrivilligt jullov eftersom jag var i Los Angeles, som jag förvisso hade tänkt blogga ifrån men som alla vet blir det ju inte alltid som man har tänkt sig...

Jag hade tänkt ge er tips på var man kan hitta de bästa och mest prisvärda underkläderna i staterna men det var lättare sagt än gjort. Här kommer iallafall en liten redovisning för hur man ska shoppa underkläder i USA:

Inte ens Adriana Lima hittade rätt storlek...

  • Ta reda på vilken din amerikanska storlek är. Kuporna är samma men omkretsmåtten ser såklart(våra är baserade på cm deras på inch) annorlunda ut; 30 motsvarar 65, 32 är 70, 34 är 75 osv.
  • Victoria's secret är väl den mest välkända av de amerikanska underklädeskedjorna, där kan du glömma att shoppa bh:ar om du har över D-kupa.
  • De flesta stora varuhusen (Macy's, Nordstroms, Bloomingsdale's) har bra underklädesavdelningar där du kan hitta märken som Elle Macpherson och Chantelle. Här kan man göra riktiga fynd när det är rea.
  • Frederick's of Hollywood visade sig vara riktigt bra faktiskt. Så länge du kan se bortanför french maid-kostymerna så kan man göra ordentliga kap. Jag köpte t.ex två helt toppen balconetter för 15 dollar styck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar